به گزارش روز دوشنبه گروه فضای مجازی ایرنا، صادق زیباکلام در گفت و گو با خبرگزاری آریا، درباره چرخش جبهه پایداری به سمت حسن روحانی گفت: تنها تفسیری که می توان از چرخش جبهه پایداری به سمت دکتر روحانی داشت این است که این جبهه به تنها چیزی که باور و اعتقاد ندارد اصول است زیرا اگر جبهه پایداری یک مثقال یا گرم به اصول پایبند و معتقد بود نمی توانست به راحتی به سمت روحانی چرخش نشان دهد.
این اظهار نظر آقای زیباکلام نشان میدهد ایشان و امثالشان بدجوری غافلگیر شده و ناراحتند، چون خیلی منتظر بودند تا جبهه پایداری و خیلیهای دیگر جلوی روحانی بایستند و جو کشور را متشنج کنند و از مخالفت و تقابل آنها با روحانی در این مقطع که کار هنوز شروع نشده خود بخود رئیس جمهور منتخب، که خودش ادعای فراجناحی دارد، را به سمت اصلاحطلبها سوق دهند!
حجت الاسلام روحانی در نشست خبری و دیگر سخنرانیهایش مواضع ناامید کننده ای برای بعضیها که میخواستند همه چیز را به حساب گروهی خاص بریزند، گرفته است.
اتفاقا پایداری نیست که قدرت طلب است بلکه آنهایی اینگونه اند که میخواستند آب، گل آلود شود و ماهی های درشت بگیرند!
امام خامنه ای فرمودند همه به دولت منتخب کمک کنند؛ پایداری هم جدای از این ملت نیست و آقای روحانی هم در مقام رئیس جمهوری هنوز کاری نکرده که بخواهیم بگوییم منطبق با اصول هست یا نیست!
اگر از حالا شروع به مقابله متعصبانه با رئیس جمهور منتخب، شود فردا عده ای برمیگردند میگوید نگذاشتند کار کند!
آقای زیباکلام میگوید: " جبهه [پایداری ] به تنها چیزی که باور و اعتقاد ندارد اصول است" باید از ایشان پرسید که شما اصلا میدانید اصول چیست؟ با حساب شما کمکهای حضرت علی علیه السلام به عمر هم چرخش از اصول به سمت قدرت است!!!
از این حرفها گذشته واقعا کسی نمیتواند نوع حرکات جبهه پایداری را به راحتی درک کند، چون با رفتارهای حزبی معمول فرق دارد و به تعصبات جناحی و گروهی هم مبتلا نیست، بلکه بحث سر نوعی استاندارد رفتاری، در مقاطع مختلف است.
بلا تشبیه مثلا وقتی عملکرد امام حسن و امام حسین علیهم السلام را ببینیم بنظر متضاد است اما در واقع هر دو درست و در حقیقت مکمل یکدیگر است. جبهه پایداری هم همینطور است، یک زمان وقت انتخاب است پس در بین کاندیداهای موجود، طبق اصول انقلاب اسلامی و بخصوص نگاه جهانیِ اسلام که در سخنان امام خمینی (ره) و امام خامنه ای همیشه بوده است، یک نفر را معرفی می کنند و حال که ایام کار ملی و ایجاد حماسه اقتصادی است، دست دوستی به طرف رئیس جمهور منتخب دراز می کنند.
اصول جبهه پایداری همان اصول اسلام ناب است، که متعصبانه خود را در بمبست قرار نمیدهد و با توجه به حقوق و تکالیف، به وظایف خود عمل میکند.
جالب است که عده ای از این فضای دوستانه عصبانی هستند و بجای رضایت از این روحیه همکاری، جبه پایداری را متهم میکنند.
سوال اینجاست اگر پایداریها شمشیر را از رو می بستند و خط و نشان می کشیدند و رفتارهای مشابه بعضیها در سال 88 را انجام میدادند آقای زیباکلام به چه تحلیلی میرسید؟
برچسب ها : انتخابات برچسب ها : جبهه پایداری