نمیخواهم کاملا از جبهه پایداری دفاع کنم ولی از بازی درآوردن ژورنالیستی رسانه هایی مثل الف خیلی بدم میاید! مدتی است به شکل کودکانه ای به تخریب بخشی از نیروهای حزب اللهی و انقلابی دست میزنند و همه را متهم به قدرتطلبی و بی اخلاقی میکنند در حالیکه نوعی کینه و حرص بی دلیل و عصبانیتی غیر قابل قبول در نقدها و اخبارشان دیده می شود. واقعا چه چیزی را هدف گرفته اند؟ برای رضای خدا این کارها را میکنند؟!!

بعنوان نمونه حمله های آنها به جبهه پایداری و علامه مصباح با الفاظی مثل افراطی و تندرو و کنار هم چیدن بعضی جملات و برداشتهای دل بخواهی و در آخر هم دادن حکم!


وقتی طبق اخلاق انتخاباتی و خواست امام خامنه ای، همه، از جمله پایداری سعی کردند جلوتر از اینکه اتفاقی افتاده باشد، قضاوتی نکنند و جوانب مثبت کلام حجت الاسلام روحانی را ببیند و او را تائید کنند، که چه بسا در تلطیف فضای احساسی پس انتخابات و ایجاد حس همکاری، بجای تقابل نیز مفید باشد، ناگهان با شانتاژ و شلوغبازی بعضی افراد و رسانه ها مواجه شدیم، که القا میکردند، اینها قدرتطلب هستند و میخواهند به طرف برنده چرخش کنند !!!
در حالی که سخنگوی جبهه پایداری گفت:  "این جبهه مواضع کنونی روحانی درباره مباحث هسته‌ای و مسائل داخلی را می‌پسندد و معتقد است موضع درست را باید در هر شرایطی پذیرفت."
این جمله نشان از سطح بالای سیاست اسلامی است که متاسفانه در کشور اسلامی ما با وجود تاکیدات بزرگان مورد توجه نیست! چون اگر همه اینطور رفتار کنند که، وقتی کسی حق میگوید تاییدش کنند و موقعی که باطل گفت مخالفش باشند، دست سیاستمدارانی به سبک معاویه و عمروعاص رو میشود! پس چه موقع گروه و دار و دسته بازی راه بیاندازیم؟!


سید امیرحسین قاضی‌زاده میگوید: "جبهه پایداری مواضع آقای روحانی درباره حقوق هسته‌ای ملت ایران و منتفی بودن موضوع تعلیق را می‌پسندد." سخنگوی جبهه پایداری خاطر نشان کرد:  "اگر حتی این مواضع در ایام انتخابات و در کارنامه آقای روحانی دیده می‌شد، ممکن بود که نظر ما را هم تغییر می‌داد."
این جملات نشان از رضایت جبهه پایداری از تغییر 180 درجه ای روحانی است که مواضع نادرست قبلی خود را کنار گذاشته، ولی با کمال تعجب میبینیم آقای صادق زیباکلام و سایتهایی مثل الف این موضوع را به چرخش پایداری به سمت قدرت تعبیر میکنند. ضمنا به کلمه "کارنامه" اگر دقت کنیم معلوم میشود که منظور در سالهای گذشته و بخصوص ایام دبیری شورای امنیت ملی است!
آقای قاضی‌زاده خودش هم اشاره میکند که برخی سایت‌ها با چینش هدف‌دار کلمات، اظهاراتش را وارونه منتشر کرده‌اند و تأکید میکند:  "بحث ما این است که ای کاش آقای روحانی در ایام انتخابات نیز مواضع کنونی را اتخاذ می‌کرد." این جمله انتقادی مهم و معنی دار را در خود نهفته است که نشان میدهد اگر روحانی غیر از این در انتخابات حرف میزد نمیتوانست در تقابل ظاهری با پایداری قرار بگیرد و چه بسا رای منفی دیگران او را رئیس جمهور نمیکرد!!!


سخنگوی جبهه پایداری و نماینده مردم مشهد در مجلس گفت:  "مواضع آقای دکتر روحانی در پاسخ به خبرنگاران خارجی و داخلی سنجیده و منطبق بر مواضع نظام بود و ما از این مواضع حمایت می‌کنیم."
وی همچنین تصریح کرد:  "جبهه پایداری یک جبهه گفتمانی است و موضع و رفتار درست را از هر کسی می‌پذیرید و در مقابل، اقدام غلط و نادرست را از هر فردی که باشد، رد می‌کند."
این موضعگیری یعنی جبهه پایداری اصولی دارد که از افراد برایش مهمتر است و نه تنها دنبال قدرت نیست بلکه حتی هر جا لازم باشد جلوی قدرت میایستد. مگر نه اینکه فارغ از مسائل ظاهری سیاسی پایداری در مقابل انحراف دولت احمدی نژاد ایستاد پس چه شبهه ای درست میکنید؟!!

رفتار سیاسی این جبهه رفتاری تکلیفمدارانه است و طبق اصول اسلامی در هر شرایطی تصمیم میگیرد ولی برای من جالب بود که یک خبرنگار با پرسیدن چند سوال تدریجا با حذف همه گزینه ها مثل جلیلی، حداد عادل، ولایتی و قالیباف آخر می رساند به این سوال که اگر پایداری بین احمدی نژاد و روحانی مجبور به انتخاب شود چه میکند که قاضی زاده با توضیحاتی که میدهد در واقع بخاطر بحث تنشزدائی و مواضع ضد استکباری بهتر، میگوید احمدی نژاد، ولی اگر روحانی اینطور باشد که تازگی ها شده، ما به او رای میدادیم ولی این در زمانی است که شرایط متعددی رخ داده باشد!!!
اما رسانه ها این جمله را "باید مراقبت کرد تعامل سازنده به سمت سازش نرود. البته آقای روحانی در نشست خبری‌اش پس از انتخابات ریاست‌جمهوری مواضعی گرفت، که اگر قبلا بیان کرده بود ما در انتخابات با او رای می‌دادیم."
تبدیل به این جمله کردند "اگر آقای روحانی موضع تعامل با جهان را زودتر شفاف می‌کرد، پایداری به او رای می‌داد."
این برداشت شخصی را وقتی داخل دابل کوتیشن میگذارند یعنی نقل قول و این کذب محض است! بخصوص که محتوای سوال بعدی را نیز قبل از این جمله جعلی قرار دادند!
آیا این تقوا است؟
خدا به دادمان برسد!

البته آقای قاضی زاده هفته بعد از این مصاحبه، خودشان جواب دادند ولی باز هم برخی رسانه ها از آن حرفهای مورد نظرشان را برداشت کردند!